معدات أخرى لمعالجة اللحوم Gaser V3000
PDF
مشاركة
Facebook
WhatsApp
Viber
Telegram
هل أنت مهتم بالإعلان؟
1/13
PDF
مشاركة
Facebook
WhatsApp
Viber
Telegram
السعر:
عند الطلب
تقديم استفسار عن السعر
الاتصال بالبائع
الفئة:
معدات أخرى لمعالجة اللحوم
الموقع:
بولندا Zamośćعلى بعد 7404 كم منك
تاريخ النشر:
٢٤/١١/٢٠٢٤
Machineryline ID:
XR32664
حالة المركبة
حالة المركبة:
جديدة
الفحص عن بُعد
خدمة تسليم السيارات
هامة
إن هذا العرض يمكن الحصول من خلاله على المعلومات الأولية فقط. أما التفاصيل المتعلقة، فيرجى الاتصال بالبائع.
نصائح للشراء
معلومات الاتصال بالبائع
الاشتراك بصفحة البائع
Jarek Osóbka
اللغات:
البولندية، الإنكليزية
الاثنين - الجمعة
07:00 - 15:00
+48 519 76...
عرض
+48 519 766 579
إرسال الرسالة
معلومات الاتصال بالبائع
Servo
بولندا
2 سنة في Machineryline
4.5
26 مراجعات
الاشتراك بصفحة البائع
+48 519 76...
عرض
+48 519 766 579
اسأل البائع
PDF
مشاركة
Facebook
WhatsApp
Viber
Telegram
بيع ماكينات أم مركبات؟
يمكنك القيام بذلك معنا!
إعلانات مماثلة
السعر عند الطلب
بولندا، Zamość
الاتصال بالبائع
Set of 3 moulds included:
Ø 100 mm 75 g
Ø 100 mm 100 g
Ø 100 mm 130 g
TECHNICAL SPECIFICATIONS
Can be connected to any filler.
Lays white paper or cellophane on one or both sides.
Uses paper in rolls (can be personalised).
Can work without paper.
Produces from 40 up to 60 hamburguers per minute (depending on filler speed, type of mixture and wheather the machine works with or without paper).
Hamburguer weight from 25 up to 300 gr. (by changing shaper).
Cuts paper to fixed size: 106 x 132mm.
Variable shape (round, square, oval, rectangular). Round hamburguers from 60 up to 110mm.
Pneumatic operation at 6kg / cm2.
Air consumption 250 litres per minute.
Electrical power 100 watts.
Tabletop machine.
Dimensions: 1800 x 600 x 600 ( mm )
Weight: 85kg.
Made of stainless steel.
Producent: Gaser
Model: V-3000
Typ: Formierka do burgerów
Wymiary: 600 x 600 x 1800 ( mm )
Zasilanie: 400V 50Hz 3N
Waga: 85 kg
W zestawie 3 formy:
Ø 100 mm 75 g
Ø 100 mm 100 g
Ø 100 mm 130 g
Specyfikacja :
-Możliwość podłączenia do dowolnego wypełniacza.
-Formuje hamburgery (bez papieru).
-Produkuje od 40 do 60 hamburgerów na minutę (w zależności od prędkości napełniania i rodzaju mieszanki).
-Waga hamburgera od 25 do 300gr (poprzez zmianę foremki).
-Zmienny kształt (okrągły, kwadratowy, owalny, prostokątny). Okrągłe hamburgery od 60 do 110mm.
-Praca pneumatyczna (zużywa 250 litrów na minutę).
-Ciśnienie robocze: 6kg/cm2.
-Pobór mocy elektrycznej: 100 W (3 fazy).
-Wykonany ze stali nierdzewnej.